Ο ΙΟΒΟΠ πλέον διαθέτει το πιο σύγχρονο και πρακτικό κλειστό ιπποδρόμιο

Summer Camp 2021
25/05/2021
Summer Camp 2022
26/05/2022

Ο ΙΟΒΟΠ πλέον διαθέτει το πιο σύγχρονο και πρακτικό κλειστό ιπποδρόμιο

Νέο Κλειστό Ιπποδρόμιο

 Νέο Κλειστό Ιπποδρόμιο με διάφανες περιμετρικές τέντες προστασίας από τις καιρικές συνθήκες που επιτρέπουν όμως την θέαση από όλες τις πλευρές και με νέο υπερσύγχρονο led φωτισμό.

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης όλων των ιπποδρομίων του ομίλου μας. (Νέο Κλειστό ιπποδρόμιο (46Χ26,5), μεσαίο ιπποδρόμιο 20Χ60 και μεγάλος στίβος προθέρμανσης αλλά και αγώνων 50Χ70) .
  • Έγινε ανακατασκευή του εδάφους με ειδικά μηχανήματα και προσθήκη νέας άμμου για καλύτερη και αποδοτικότερη εκγύμναση των αθλητικών αλλά και σχολικών μας αλόγων.

Ο ΙΟΒΟΠ πλέον διαθέτει το πιο σύγχρονο και πρακτικό κλειστό ιπποδρόμιο που δίνει την δυνατότητα όχι μόνο στους αθλητές/μαθητές να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες (κρύο, βροχή, χιόνι, ήλιο) αλλά πλέον και στους θεατές/γονείς/συνοδούς ή και επισκέπτες.

Έχουν τοποθετηθεί καινούργιες διάφανες τέντες υψηλής αντοχής στα ακόλουθα σημεία:

  1. Περιμετρικά του κλειστού (προστατεύει τους αθλούμενους και επιτρέπει την θέαση
  2. Σε όλο το μήκος της πασαρέλας (οργανωμένος χώρος παρακολούθησης και των δύο ιπποδρομίων (νέο κλειστό και μεγάλο ιπποδρόμιο) με τραπεζάκια, καρέκλες και στάντ)
  3.  Κερκίδες παρακολούθησης του μεγάλου στίβου (χρήση από τους αθλητές/ ιδιοκτήτες αλόγων και τους συνοδούς τους
  4. Εξωτερικά του club house @cavalieri Events – ΙΟΒΟΠ που επιτρέπει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άθλησης/μάθησης αλλά και διασκέδασης απολαμβάνοντας τον καφέ ή το σνακ παρακολουθώντας τις προπονήσεις και τα μαθήματα ιππασίας σε ένα προστατευμένο περιβάλλον.

Comments are closed.